Артилерія вдарила по пунктах управління росіян. Авіація – по техніці

Українська авіація за добу завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу і військової техніки російських окупантів, з них три по зенітно-ракетних комплексах.

Знищено чотири ворожих ударних безпілотники типу “Shahed”. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Підрозділи ракетних військ та артилерії уразили три пункти управління, чотири райони зосередження озброєння і військової техніки росіян.

Також вдарили по складу боєприпасів, двох артилерійських підрозділах на вогневих позиціях і ще трьох важливих цілях противника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Операція проходить успішно” Данілов про Бахмут

Протягом доби ворожих ракетних ударів не було.

Росіяни завдали 25 авіаційних ударів і здійснили понад 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ і населених пунктах.

“На жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення, пошкоджено приватні житлові будинки та адміністративна інфраструктура”, пише Генштаб.

Сьогодні відбулось 16 бойових зіткнень на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському і Мар’їнському напрямках. В епіцентрі бойових дій Бахмут і Мар’їнка.

За 454 дні українські воїни знищили 204 360 окупантів, 7419 броньованих машин ворога, 3789 танків, 309 літаків і 295 гелікоптерів.

Read Previous

“У них як під’їжджають, то ї*ошать” – окупант розповів про жахи на фронті

Read Next

Бої не вщухають: у Генштабі повідомили нову інформацію з фронту

Most Popular