У соцмережах оголошено флешмоб від Порошенко

П’ятий президент України (2014-2019), лідер партії “Європейська солідарність” Петро Порошенко закликав українців приєднатися до патріотичного флеш-мобу з нагоди 30-річчя незалежності держави “Здатні перемагати”.

“Пропоную згадати зараз ті події, які сповнювали нас гордістю за Україну, і нагадати всім, що ми здатні перемагати!” – написав Порошенко на своїй сторінці у Facebook, запропонувавши користувачам соцмереж ставити хештеги #30роківперемог і #здатніперемагати.

За його словами, українці здивували весь світ виходом на Майдан у 2004 і в 2014 роках, створили “з нуля” армію, флот, авіацію і запустили виробництво нових видів зброї. “Ми відновили історичну справедливість і отримали незалежність української церкви від Росії. Ми вперше віддали повноваження і гроші у регіони, розпочавши децентралізацію… Ми дали поштовх українському книгодрукуванню, кіно та музичній індустрії… Це все – наші великі українські перемоги, які ми зробили разом. Але я певен, наші головні перемоги попереду”, – переконаний політик.

Read Previous

Зеленського запрошено на урочисте засідання Ради з нагоди Дня Незалежності

Read Next

Зеленський засудив затримання кримських татар спецслужбами РФ

Most Popular