Росіяни готуються до здачі Криму – Юсов

Україна готується до звільнення Криму.

Колаборанти почали усвідомлювати, що їх ніхто не буде захищати на тимчасово окупованому півострові, розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в інтерв’ю “Українській правді”.

Якщо подивитися на доступні у відкритому доступі супутникові знімки та карти траншей, то можна побачити, що частина фортифікаційних споруд окупантів розташована далеко від материкової України. Це свідчить про те, що росіяни усвідомлюють, що їм доведеться відступати швидко та далеко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Еліта РФ не вірить у перемогу Путіна в Україні Bloomberg

У поплічників Аксьонова спаковані валізи. Ці колаборанти готові до втечі, заявив Юсов.

Росіяни використовують Крим як певний хаб для перекидання сил і засобів для утримання тимчасово окупованих територій на Півдні та Сході України. На самому півострові особливих змін щодо кількості російських військових не спостерігається.

“Україна аналізує потенціал ворога. Наразі робиться усе можливе, щоб українські Сили безпеки та оборони могли здолати окупантів”, запевнив представник ГУР МО.

Абсолютна більшість українців (95%) упевнена, що Україна зможе перемогти Росію.

При цьому близько 60% респондентів зазначили, що для перемоги у війні необхідний досить тривалий час: 25% вважають, що необхідно понад рік, 37% пів року рік, свідчать результати опитування, проведені соціологічною групою “Рейтинг”.

Водночас майже 20% оцінюють необхідний для перемоги час до кількох місяців, ще близько 20% наразі не можуть дати відповідь.

Read Previous

США та Британія ЗАВЖДИ будуть на боці України: БРИФІНГ Байдена та Ріші Сунака

Read Next

“Руссо-турісто” і “Батько наш Бандера” – мережі відреагували мемами на акулу в Хургаді

Most Popular