ЗСУ вдарили з авіації та артилерії по загарбниках: повідомили про наслідки

За минулу добу авіація Сил оборони України завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії за добу уразили три пункти управління, два райони зосередження живої сили, радіолокаційну станцію та 13 артилерійських підрозділів росіян на вогневих позиціях. Про це вранці 30 червня повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наступ ЗСУ на Бахмут: чого очікувати

Разом з тим російські загарбники минулої доби випустили шість зенітних керованих ракет із С-300 по об’єктах цивільної інфраструктури міст Запоріжжя та Чугуїв.

Крім того, ворог завдав 29 авіаційних ударів, здійснив 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

“Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається дуже високою”, ‒ йдеться у повідомленні.

Місцями українські військові підступають до другої лінії оборони противника. Контрнаступ просувається відповідно до плану, сказав військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко.

На Бахмутському напрямку і на флангах, і безпосередньо у самому місті йдуть цілодобові бої. Під тиском захисників росіяни змушені майже щодня залишати позиції. Про це в Telegram повідомив екскомандир “Азову”, майор ЗСУ Максим Жорін.

Read Previous

Дощитиме менше: прогноз погоди на 30 червня

Read Next

Лукашенко РОЗВОДИТЬ Путіна? Неочікуваний поворот подій

Most Popular