Чоловік облив кислотою співмешканку

Чоловік облив кислотою свою колишню співмешканку у селищі Щирець біля Львова.

Його засудили до п’яти років позбавлення волі, йдеться у вироку Пустомитівського районного суду Львівської області, передає ТСН.

“У серпні 2022 року чоловік вилив на жінку сульфатну кислоту, що спричинило опіки, внаслідок яких утворилися множинні рубці на обличчі – у зоні правого ока, у лівій скронево-вилично-щічній ділянці, на верхній губі та на підборідді, які є слідами загоєння опікових ран II-III ступеня і є невиправним знівеченням обличчя, та опіки II-III ступеня грудей, верхніх та правої нижньої кінцівок до 9% поверхні тіла”, – вказав суд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік облив кислотою 12-річного хлопчика

На суді злочинець заявив, що у Щирці він очікував на маршрутку. Коли побачив колишню співмешканку, то став вимагати, щоб вона повернула йому велосипед. Але жінка нібито відмовилась і за це він вилив на неї кислоту.

Потерпіла каже, що того дня вона поверталась додому з церкви й зустріла колишнього. Той став переконувати її знову жити разом. Коли вона відмовилась – вилив на неї кислоту, заявивши, що “вона такою більше нікому не буде потрібна”. Підсудний компенсував їй витрати на лікування, але через опіки у неї утворились рубці, видалення яких дорого коштує.

У Білгороді-Дністровському на Одещині ввечері 8 вересня облили кислотою 51-річного Джованні Арканжелі. Чоловік – італієць. Останні два роки живе в Україні. Добивається від дружини Тетяни Шевченко, 45 років, права на спільне виховання сина, 6-річного Джуліо.

Read Previous

2 МІЛЬЙОНИ дронів до кінця року – РЕАЛЬНІСТЬ? Військовий про ситуацію на фронті ЗАРАЗ!

Read Next

“Занадто повільний, занадто нерішучий” – Расмуссен розкритикував Шольца

Most Popular