У YouTube з’явиться конкурент від Ілона Маска

Компанія Twitter мільярдера Ілона Маска наступного тижня запустить застосунок відеохостингу для смарт-телевізорів Amazon і Samsung.

Таким чином Маск має намір конкурувати з YouTube. Про це повідомляє Fortune.

Джерело в компанії, яке відповідає за розвиток соціальних мереж, також відзначило, що Маск прагне спонукати користувачів дивитися довгі відео на великому екрані і має намір конкурувати з YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Європу завезли незвичну двомісну Tesla

За його словами, новий додаток виглядає “ідентично” телевізійному додатку YouTube.

За даними Fortune, платформа онлайн-трансляцій Twitch та месенджер для обміну зашифрованими повідомленнями Signal також входять до числа сервісів, з якими Маск у найближчому майбутньому прагне конкурувати за допомогою своїх нових продуктів.

Демократи Палати представників США почали розслідування щодо компанії SpaceX Ілона Маска, щоб з’ясувати, чи вжила вона належних заходів для запобігання використанню Росією супутникового інтернет-сервісу Starlink у війні проти України.

Представники Джеймі Раскін і Роберт Гарсія надіслали лист із вимогою, щоб компанія повідомила про скарги на можливі незаконні придбання терміналів Starlink, зокрема в окупованих Росією регіонах України.

Read Previous

Росіяни зняли на камеру “роботу ППО”. Реакція на нічні вибухи. Ці кадри по всьому інтернету

Read Next

У Путіна НАПАД ДІАРЕЇ! Зал ледве СТРИМАВСЯ/ Лаврова ПОТУШИЛИ в ефірі

Most Popular