Відбулася 1/8 фіналу Ліги Європи: результати матчів

14 березня відбулися матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи сезону-2023/24.

У них взяли участь 16 клубів: 8 команд, які посіли перші місця на груповому етапі, та 8 переможців стикових поєдинків, пише ТСН.

“Бенфіка” українського голкіпера Анатолія Трубіна продовжує боротися за перемогу в турнірі. Суперником португальського клубу був шотландський “Рейнджерс”. Перша гра між командами завершилася бойовою нічиєю 2:2, а в матчі-відповіді лісабонці мінімально здолали суперника (1:0) та вийшли до чвертьфіналу.

Не мали проблем із проходом далі “Мілан”, “Ліверпуль” та “Рома”, які створили собі гандикап ще у перших зустрічах. Також пройшла у чвертьфінал і третя команда Серії А “Аталанта”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Склали рейтинг найбільш титулованих українців в кращих лігах Європи

Камбек вдався “Вест Гему” який програв перший матч “Фрайбургу” (0:1). Втім в Лондоні господарі знищили німців, забивши їм п’ять “сухих” м’ячів.

Пройшов далі і кривдник “Шахтаря” іспанський “Вільяреал”. У першій зустрічі із “Марселем” іспанці програли 0:4, але вдома повели 3:0 на 85 хвилині. Проте “Вільяреал” забив “контрольний” гол у компенсований час.

Найбільш драматичний матч пройшов у Леверкузені. Тиждень тому “Баєр” ледь вирвав нічию на полі “Карабах”а (2:2) і цього разу історія майже повторилась. Азербайджанці повели 2:0 в середині другого тайму, але німці таки дожали і вийшли до чвертьфіналу.

Всі чвертьфіналісти Ліги Європи виглядають так: Ліверпуль, Вест Гем, Баєр, Мілан, Рома, Аталанта, Марсель, Бенфіка.

Жеребкування 1/4 та 1/2 фіналу Ліги Європи відбудеться 15 березня.

Read Previous

У РДК попереджали: добровольці АТАКУЮТЬ Курськ. РОЗГРОМ російських НПЗ!

Read Next

Як визначити чоловіка-зрадника: десять ознак

Most Popular