Усе найкраще – попереду: на які три знаки чекає безхмарне майбутнє

16 квітня – день відчайдухів та авантюристів. Амбітні особи прагнутимуть результату за будь-яку ціну. Не дозволяйте стороннім втягувати вас у сумнівні проєкти.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Оминайте хитрих і підступних людей, – говорить астрологиня. – Не бажано змінювати місце роботи. Очікування не виправдаються. Зачекайте з початком будівництва чи запуском нового виробництва. Перевірте проєктну документацію. Там можуть бути серйозні недоліки. Добре зважайте, обираючи подарунки для знайомих. Цього дня важко буде догодити чиїмось смакам. Частіше виникатимуть алергійні реакції. Не слід проводити косметичні процедури. Користуйтеся перевіреною косметикою. Загострюються хвороби серця. Пильнуйте за самопочуттям. Уникайте стресів. Безхмарне майбутнє чекає на Овнів, Дів і Козорогів. Усе найкраще попереду”.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Часто діятимете наосліп. Якщо хочете чогось досягти, думайте на кілька кроків вперед. Не спішіть щось комусь доводити. За день ризикуєте наробити помилок більше, ніж за попередній місяць. Хочете бути корисними? Не забувайте донатити на ЗСУ. Волонтерте.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Прокидайтеся зі сходом сонця. Це ваш плідний час. Вдалий період, щоб позбутися шкідливих звичок і сісти на дієту. Найбільш важливі перемовини слід відкласти на п’ятницю.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Вранці можна іти в магазин. Придбані речі добре служитимуть. Увечері самотнім варто скористатися шансом зустріти цікаву людину. Зав’яжуться тривалі стосунки. Почастішають мігрені. Прилягайте перепочити протягом дня.

Рак (22 червня – 22 липня)

З новими силами візьметеся за справи, які зайшли у глухий кут. Цього разу вдасться усе довести до логічного кінця. Використайте цей день, аби налагодити стосунки з дітьми. Люди йтимуть на зустріч одне одному.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Прокидайтеся раніше і беріться за роботу у гарному настрої. Навколо вас згуртується надійна команда. Робити нову зачіску краще після обіду.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Щаститиме у кожній справі. Не марнуйте часу перед телевізором. Використайте цей час, аби просунутися вперед і заробити більше. Удосконалюйте власний імідж. Більше коштів витрачайте на одяг та аксесуари.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці чотири знаки стануть непристойно багатими – фінансовий гороскоп на квітень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Можна повертатися до колись незавершених проєктів. Зараз вони можуть знайти оригінальне продовження. Не варто думати про зміну місця роботи. На новій посаді не складуться стосунки з колегами.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

День буде непростим, але успішним. Не бійтеся викликів часу. З’явиться стимул працювати і заробляти якомога більш. Мудро розпоряджайтеся грошима. Шукайте надійних партнерів для ведення спільного бізнесу.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Проведіть цей час за улюбленою справою. Ставте високі цілі і не вагайтеся у власному досвіді та умінні. Особливо корисними будуть водні процедури. Записуйтеся у басейн, займайтеся загартуванням.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Щаститиме тим, хто уміє радіти дрібницям і не зациклюється на невдачах. Забудьте на кілька годин про смартфон і телефон. Погомоніть із рідними, поцікавтеся, як минув їхній день. Не варто йти до магазину без списку покупок. Утримайтеся від спокуси витратити усе.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Займіться самовдосконаленням. Вивчайте англійську мову, починайте ранок із пробіжки, віддайте перевагу йозі та гімнастиці. Не хваліться тим, що ще не зробили. Кожна незавершена справа любить тишу.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Чим менше про ваші плани знатимуть інші, тим більше всього вдасться зробити вам. Не дозволяйте себе вмовити на щось. Щоб уникнути стресу, утримайтеся від необдуманих покупок. Усюди поспішатимете, та мало куди встигнете. Дійте за розкладом, який склали напередодні.

Квітень – час роздумів і відважних вчинків. Ті, хто ризикнуть і спробують щось нове, виграють. Астрологиня назвала знаки-щасливчики.

Read Previous

“Допомога США є життєво важливою для ЗСУ”: аналітики прогнозують великий наступ РФ

Read Next

Оновлені карти боїв: тривають позиційні бої, є просування ворога

Most Popular