Наталі Портман посвітила стрункими ногами на сторінках L’Officiel

Американська акторка Наталі Портман знялась для обкладинки італійського, французького та американського L’Officiel.

На головному кадрі зірка позувала в мереживній сукні та з яскравим макіяжем. Вона надіслала читачам повітряний поцілунок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс “ВІА Гра” Надія Мейхер у відвертому образі знялась на скелі

Крім цього жінка постала перед камерою у сукнях чорного, синього та золотого кольору. Для решти кадрів Наталі одягла короткі шорти та блискучу майку з глибоким декольте. Знаменитість стояла на стільці, а в руках тримала зелену фарбу.

У січні цього року Портман підтвердила розлучення з хореографом Бенджаміном Мільп’є. Пара була в шлюбі 11 років. У розмові з журналістами зірка зізналась, що зараз разом з дітьми живе в Парижі.

Раніше стало відомо, що чоловік зрадив Наталі з 25-річною еко-активісткою Каміль Етьєн. Портман дізналася про зраду в березні. І тоді нібито Мільп’є вибачився і все у них налагодилося. Принаймні після того, як його бачили з коханкою, вже за декілька днів він зі щасливою Портман розважався на концерті Бейонсе.

Пізніше Портман заявляла, що почувається “приниженою”. Вона намагалася пробачити чоловіку зраду, а його зв’язок з коханкою називала “безглуздим”.

У Портман і Мільп’є двоє спільних дітей – син Алеф та донька Амалія.

Read Previous

В ЗСУ відповіли, чи зможуть росіяни захопити Часів Яр до 9 травня

Read Next

У Києві поліція розшукує понад 5 тис. людей через неявку до ТЦК

Most Popular