Померла ще одна дитина: що відбується на місцях російських ударів на Дніпропетровщині

У лікарні померла ще одна дитина, яка отримала важкі поранення під час масованої ворожої атаки на Дніпропетровщину вранці 19 квітня.

На цей час кількість загиблих внаслідок ударів РФ по області зросла до дев′′яти, серед них троє дітей. Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

Під ударами на Дніпропетровщині вночі та вранці 19 квітня були міста Павлоград, Кривий Ріг, Синельникове, Дніпро, Нікополь та Нікопольський район.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залізничний вокзал у Дніпрі відновив роботу

За даними поліції, у Дніпрі в результаті ворожої атаки була частково зруйнована житлова пʼятиповерхівка. зТам загинули та отримали травми мирні люди.

“У будинку виникла пожежа, її ліквідували рятувальники. Зараз поліція працює на місці події та надає допомогу постраждалим. Поліцейські допомагають евакуйовувати людей з пошкодженого будинку”, – йдеться у повідомленні.

Поряд з місцем ворожого удару поліцейські приймають заяви громадян. Там розгорнуто мобільний пункт поліції, куди можна звернутися за допомогою.

“Місця обстрілів обстежують вибухотехніки та криміналісти. Поліцейські обходять оселі людей, оглядають руйнування та виявляють мешканців, яким потрібна допомога. Психологи надають людям необхідну допомогу та підтримку. Слідчо-оперативні групи документують воєнні злочини ворога. Звертаємось до мешканців Дніпра! Плануйте свій маршрут завчасно – рух по автодорогах міста в районі влучань тимчасово перекритий. Крім житлового будинку, у Дніпрі пошкоджено два інфраструктурні об’єкти”, – додали у поліції.

На російські удари по Дніпропетровщині відреагував президент Володимир Зеленський. За його словами, Росія повинна відповідати за свій терор, і кожна ракета, кожен ворожий дрон мають збиватися.

У Дніпрі після російського ракетного удару на світанку 19 квітня горіла п’ятиповерхівка. Будинок частково зруйнований.

Read Previous

Сирний пиріг на кефірі “зметуть” за хвилини: хитрість, яка допоможе приготувати пишну випічку

Read Next

Схудла і підколола губи: як змінилася Леся Нікітюк за 20 років

Most Popular