Кричала, що ніде жити: вінничанка, яка хотіла втопити сина, може мати психічне захворювання

Жінка, яка у Вінниці хотіла втопити в річці свого восьмирічного сина, може мати психічне відхилення або захворювання.

Під час замаху на вбивство дитини вона кричала, що їй ніде жити. Про це повідомляє ТСН.ua з посиланням на джерело у правоохоронних органах.

Разом з тим у Вінницькому міському центрі соціальних служб повідомили, що ця родина ніколи не перебувала у них на обліку.

“В цій родині є ще одна дитина, хлопчик, який навчається в 7 класі”, – сказали в центрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ножем у груди: у Києві під час суперечки вбили 14-річного хлопця

За словами речниці поліції Вінницької області Заріни Маєвської, хлопчик, якого хотіла вбити мати, зараз перебуває в одній з лікарень, його відвідує батько.

“Ця родина не перебувала на обліку як малозабезпечена або як така, що потребувала додаткової підтримки чи уваги. Призначено низку експертиз для встановлення осудності жінки. Тобто всі обставини та причини цієї події будуть встановлені під час досудового розслідування”, – сказала Маєвська.

Хлопчика врятував майбутній оперативник, курсант Артем Макаров. Він проходив неподалік річки, коли побачив дитину в небезпеці. Одразу ж побіг рятувати.

“Я побачив, як жінка з дитиною були у воді. Я побіг до них, вона тримала дитину в руках, схопив дитину, жінка не чинила опору. Хлопчик мені сказав, що порізався”, – розповів Макаров.

За його словами, у дитини, найімовірніше, був стрес. Курсант дістав дитину з води та передав лікарям, яких викликав на місце події разом з поліцейськими.

Нині жінка, за рішенням Вінницького міського суду перебуває в психіатричному закладі. У пресслужбі суду зазначили, жінка перебуває в умовах, які виключають небезпечну поведінку.

У Вінниці мати штовхала дитину у воду, занурювалася, намагаючись втопити. Зараз призначено низку експертиз для встановлення осудності жінки.

Read Previous

Найкращі місяці для весілля: коли ставати під вінець, щоб жити щасливо та в достатку

Read Next

Супермодель Джіджі Хадід влаштувала відверту зйомку на пляжі

Most Popular