Ключ до фантастичного оргазму шукайте на кухні: сім продуктів, які виведуть ваш секс на новий рівень

Оргазми можуть стати сильнішими, тривалішими та ряснішими, ніж зараз. Ключ до яскравіших відчуттів шукайте на своїй кухні.

Ось сім поширених продуктів для сексу, які можуть вивести вас і вашого партнера на абсолютно новий рівень, пише eatthis.

Яйця

Яйця – це не просто повноцінний білок. Вони повністю підвищують ваші шанси отримати приголомшливий оргазм. Білок дає тривалу енергію. По-друге, яйця містять природну хімічну речовину під назвою холін, яка викликає вироблення оксиду азоту, посилюючи приплив крові до пеніса та клітора.

Оргазми самі по собі знімають стрес, тому, додавши два яйця до свого щоденного раціону, можете запустити цикл позитивного впливу на оргазм.

Перець

Чим вони гостріші, тим краще. Гострий перець прискорює метаболізм і стимулює вироблення ендорфінів, змушуючи вас потіти, наповнюючи губи і прискорюючи серцебиття. Це забезпечує приплив крові до всіх важливих областей. Кращий секс і більш незабутній фінал.

Здорові жири

Перекушуйте волоськими горіхами та мигдалем. Готуйте з рослинною та горіховою олією, позначеною як холодного віджиму. У них зберігається більше поживних речовин, ніж у термічно оброблених. Олії холодного віджиму також містять вітамін Е, який необхідний для балансування ваших гормонів. Холестерин має погану репутацію, але насправді він є основою для всіх статевих гормонів. Вживання лосося, ягід, яєць і чорного шоколаду підвищить рівень хорошого холестерину.

Шпинат

Насичений поживними речовинами шпинат може підняти оргазм на запаморочливу висоту. Дієтолог Айшварія Раджан каже, що шпинат багатий на марганець, який сприяє виробленню жіночого гормону естрогену. Дефіцит магнію також впливає на рівень фертильності жінки. Шпинат також багатий цинком, який допомагає стримувати вироблення гіпофізарного гормону пролактину. При високих рівнях пролактин може викликати сексуальну дисфункцію. Цинк також міститься в нежирних шматках червоного м’яса, темному м’ясі птиці, коричневому рисі, цільнозерновому хлібі, морепродуктах і розсипчастих сирах.

Мед

Дослідження показали, що бор, мінерал, який міститься в меді, може підвищити рівень тестостерону в крові, гормону, відповідального за стимулювання статевого потягу та оргазму як у чоловіків, так і у жінок. Крім того, бор допомагає організму метаболізувати та використовувати естроген. Використовуйте мед, щоб підсолодити женьшеневий чай, який може похвалитися високою концентрацією гінзенозиду. Деякі клінічні дослідження показали, що гінзенозид може допомогти покращити ерекцію та збільшити виробництво та якість сперми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три напої, які вбивають чоловічу потенцію

Устриці

Устриці заслуговують на репутацію продукту, що покращує сексуальність. Молюски наповнені мінералами, які є важливими компонентами статевих гормонів, а також життєво важливими для оптимальної роботи мозку та нервової системи. Зокрема, устриці є багатим джерелом цинку, який допомагає живити передміхурову залозу та підвищує вироблення тестостерону.

Темний шоколад

Дослідження показали, що жінки, які щодня їдять шоколад, ведуть більш насичене сексуальне життя. За словами ендокринолога Панкаджа Аггарвала, шоколад містить хімічну речовину під назвою фенетиламін, яка викликає відчуття розслаблення, сп’яніння та задоволення. Він також вивільняє серотонін, який підвищує настрій, зменшує стрес, стимулює фізичний контакт і знижує гальмування. Але є ще більше: какао підвищує рівень серотоніну, що може знизити рівень стресу, посилити бажання та полегшити досягнення оргазму, а какао посилює кровообіг туди, куди ви хочете.

На відміну від чоловічого оргазму у жіночого немає точки невідворотності. Тобто йдеться про момент, після якого оргазм гарантовано наступить. Відтак звернути не туди на шляху до оргазму можна на кожному етапі. Через це треба помітити, в який момент ти “відключаєшся” від сексу найчастіше, і працювати саме із ним.

Навчіться синхронізувати тіло із думками. Це потрібно, якщо ви хочете займатися сексом, але тіло ігнорує ваші думки. Тобто не виділяється змазка, соски не набрякають.

Read Previous

😳Це не звичайний удар по Криму! На авіабазі в Джанкої було ТАКЕ. Жданов розкрив карти @OlegZhdanov

Read Next

В Білому домі підтвердили, що зброя відправиться в Україну одразу після рішення Конгресу

Most Popular