ГУР до випаленої землі пошкодило РЛС “Контейнер” в Мордовії: показали фото з супутника

Головне управління розвідки 17 квітня вдарило та пошкодило одну з приймальних антен єдиного в Росії загоризонтного радіолокатора 29Б6 “Контейнер”, який розшташований в Мордовії.

На супутникових знімках можна побачити 200-метрову ділянку випаленої землі біля антени, йдеться в дописі OSINTtechnical в соцмережі Х.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ знищили дві важливі системи ворога

OSINT-аналітики зазначили, що призначення РЛС – забезпечити моніторинг повітряного простору на великі відстані та виявлення балістичних ракет.

У середу, 17 квітня, ГУР провело повторну спецоперацію з ураження радіолокаційної станції (РЛС) у російському Ковилкіні в Мордовії. Двокоординатна загоризонтна радіолокаційна станція 29Б6 “Контейнер” зазнала атаки. Вона входить до системи розвідки та попередження про повітряно-космічний напад.

Журналісти стверджують, що на опублікованих записах зафіксовано модифікований спортивний літак “Аеропракт А-22” летить у бік РЛС “Контейнер”. Потім клуби диму підіймаються над місцем вибуху.

Видання Newsweek заявило, що Україна, можливо, перетнула ядерну червону лінію російського російського диктатора Володимира Путіна, повторно атакувавши радіолокаційну станцію (РЛС) у Мордовії.

Read Previous

Допоможуть гірчиця та оцет: дієвий народний засіб проти колорадського жука

Read Next

За що відповідає маленька стрілка палива на панелі приладів авто: як це допомагає водіям

Most Popular