Чи причетні військові до розстрілу поліцейських на Вінниччині – у ЗСУ зробили заяву

У 28 окремій механізованій бригаді ім. Лицарів Зимового Походу спростували інформацію деяких ЗМІ про те, що вбивці поліцейського на Вінниччині є військовослужбовцями цього підрозділу.

Військові просять не поширювати неправдиву інформацію. Про це йдеться у повідомленні пресслужби бригади.

“Дві особи, яких розшукують, не є військовослужбовцями 28 ОМБр”, – наголосили військові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опублікували відео розстрілу поліцейських на Вінниччині (18+)

Прокоментували інформацію про причетність військовослужбовців до розстрілу поліцейських також в оперативному командуванні “Південь”.

“Командування військ оперативного командування “Південь” максимально сприяє правоохоронним органам у пошуку та затриманні осіб, які підозрюються у скоєнні злочину. Щиро співчуваємо родині загиблого поліцейського. Це важка втрата і винні обов’язково мають понести покарання”, – йдеться у повідомленні командування.

Водночас там підтвердили, що підозрювані у вчиненні злочину вже понад рік не мають відношення до 28 ОМБр ім. Лицарів Зимового Походу.

“Ми докладаємо всіх зусиль, щоб сприяти розслідуванню цього випадку та забезпечити справедливість. Просимо усіх, хто володіє інформацією про підозрюваних, повідомити правоохоронні органи”, – додають в ОК “Південь”.

У Гайсинському районі на Вінниччині вночі проти 20 квітня двоє чоловіків розстріляли поліцейських. Від отриманих травм один правоохоронець загинув, інший отримав поранення.

Після цього на території Вінницької та Одеської областей розпочали поліцейську операцію. У мережі публікують відео, де видно, що підозрювані були у військовій формі.

Read Previous

⚡ТЕРМІНОВА заява ЗСУ про напад на поліцейських. Спливли НОВІ ДЕТАЛІ про підозрюваних

Read Next

“Реал” – “Барселона”: де дивитися трансляцію матчу

Most Popular