“Реал” – “Барселона”: де дивитися трансляцію матчу

У неділю, 21 квітня, мадридський “Реал” та каталонська “Барселона” зустрінуться у центральному матчі 32-го туру розіграшу чемпіонату Іспанії.

Матч розпочнеться на стадіоні “Сантьяго Бернабеу” о 22:00 за київським часом, повідомляє OBOZ.UA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер “Барселони” назвав винного у розгромній поразці від ПСЖ у Лізі чемпіонів

В Україні трансляція буде доступна на каналі “Megogo Футбол 1”, який входить до пакету “Максимальний” відеосервісу MEGOGO. Окрім того, переглянути матч можна на платформі Volia TV. Перед грою та після відбудеться традиційна аналітична студія за участю журналістів та запрошених експертів.

Господарів поля вважають фаворитом зустрічі. Букмекери приймають ставки на перемогу “Реалу” з коефіцієнтом 1,83. Нічию оцінюють коефіцієнтом 4,00. А перемогу каталонської – 3,75.

Нині у турнірній таблиці Примери суперників розділяють вісім очок. Тому навіть нічия фактично гарантує мадридському клубу чемпіонство.

Букмекери оновили котирування на фаворита Ліги чемпіонів сезону-2023/24 після перших матчів 1/4 фіналу. Головним претендентом на трофей вказують “Манчестер Сіті”, на них визначили коефіцієнт 2.64.

Другим лідером оцінюють “Арсенал”. Успіх цього клубу котирується за 6.99. А шанси “Реала”, “Барселони” і “Баварії” розцінюють однаково – 8.00.

Read Previous

Чи причетні військові до розстрілу поліцейських на Вінниччині – у ЗСУ зробили заяву

Read Next

Дуров анонсував виплати авторам у Telegram

Most Popular