Навчатися та працювати – “Артеріум” пропонує студентам можливості для розвитку

На початку повномасштабного вторгнення чимало студентів та молоді виїхало за кордон. Частина зробила це через небезпеку та нерозуміння перспектив розвитку.

Виправляти ситуацію найпершими взялися соціально відповідальні українські компанії. Серед них корпорація “Артеріум”, яка попри війну продовжує працювати й забезпечувати робочі місця. Одним із важливих напрямів роботи корпорації “Артеріум” є розвиток та навчання студентів.

У спільному спецпроєкті Gazeta.ua та “Артеріум” ми розкажемо, як навіть після початку повномасштабного вторгнення компанія не припиняла активної співпраці з вищими навчальними закладами. Адже попри війну та наявні ризики молодь продовжує навчатися в Україні, постійно шукає шляхи для професійного розвитку та вдосконалення.

Яскравим прикладом цього є історії студентів, що навчаються та паралельно стажуються, а дехто вже й працює в корпорації “Артеріум”. До речі, за результатами дослідження міжнародної аудиторської компанії ErnstYoung, корпорація “Артеріум” увійшла до топ-30 найпривабливіших роботодавців для студентів в Україні. Також “Артеріум” докладає чимало зусиль для підтримки й розвитку молоді. Щороку реалізує понад 10 освітніх проєктів спільно з навчальними закладами.

Пошук талановитої молоді

Один із важливих напрямів роботи корпорації “Артеріум” розвиток і навчання студентів, якого компанія не зупинила під час повномасштабного вторгнення.

“Для нас важливо посилити роботу зі студентами заради збереження потенціалу талановитої молоді в Україні та підвищення привабливості фармацевтичної галузі зокрема. Адже наша молодь може долучитися до високої місії дбати про здоров’я та життя людини. Ми навіть створили окрему вакансію менеджера з навчання та розвитку персоналу по роботі з молоддю”, зазначила Анна Єгорова, керівниця Корпоративного університету “Артеріум”.

Завдяки програмам “Артеріум” студенти можуть працевлаштуватися ще під час навчання й отримати свій перший досвід роботи. Також набути необхідних для фармацевтичної галузі умінь та знань, мати гідну оплату, комфортні умови праці. Важливими є можливість особистісного розвитку та кар’єрного зростання, обмін досвідом як з однолітками, так і з фахівцями зі стажем.

Найпопулярніші навчальні програми
фАРмуємо майбутнє
Arterium Intern Camp
Перша Школа Хіміка-хроматографіста
Біотехнологічні студії

Основними виробниками продукції ТМ “Артеріум” є підприємства “Київмедпрепарат” і “Галичфарм”.

Протягом останніх трьох років “Артеріум” вивів на ринок України 48 препаратів ТМ “Артеріум” та 41 продукт для експортних ринків. Загалом асортимент налічує 174 генерики та оригінальні лікарські засоби.

Read Previous

Анастасії Приходько раптово стало зле: зірка викликала швидку

Read Next

У Туреччині стартували наймасштабніші військові навчання

Most Popular