60-річна жінка вперше виграла конкурс краси: дивіться її фото

60-річна Алехандра Родрігес перемогла на конкурсі краси “Міс Всесвіт Буенос-Айрес”. Жінка стала першою, хто отримав корону у такому віці.

Тепер вона змагатиметься за національний титул з набагато молодшими учасницями. Про це повідомляє Independent.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прозора сукня, білий шлейф і золото: “Міс Всесвіт Україна” з’явилась у розкішному образі на конкурсі краси

“Я дуже рада представляти нову парадигму в конкурсах краси, тому що ми відкриваємо новий етап, на якому жінка – це не лише фізична краса, а й інший набір цінностей. Я думаю, що судді побачили мою впевненість і мою пристрасть”, – сказала Алехандра.

Родрігес працює адвокатом і журналісткою. Вона веде активний спосіб життя, тричі на тиждень займається спортом, іноді практикує голодування і ретельно підбирає доглядову косметику.

Оголошено перший у світі конкурс краси для творців штучного інтелекту – Fanvue World AI Creator Awards (WAICAs). Переможець отримає нагороду $5 тис. Подія відбудеться через величезне зростання кількості авторів ШІ. Цифрові супермоделі, такі як Емілі Пеллегріні та Айтана Лопес, збирають мільйони підписників, підписують угоди з брендами та заробляють тисячі доларів від своїх фанів.

Read Previous

Ухилянти переплили річку, щоб повернутися в Україну

Read Next

У Києві суттєво знизився рівень води у Дніпрі: жовтий рівень небезпеки скасували

Most Popular