Загарбники із двох напрямків наступають на Красногорівку – DeepState

Російські загарбники намагаються наступати на околиці Красногорівки Донецької області зі східного та південного напрямків.

У цей район командування РФ перекинуло додаткові сили. Про це в інтерв’ю Radio NV розповів аналітик DeepState Роман Погорілий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки загарбників відправили на “концерт Кобзона”: у ЗСУ повідомили про нові втрати РФ

“Можна було побачити зміни в районі Красногорівки нещодавно. Зараз так само опрацьовуємо, якщо вони там будуть, будемо позначати. Але поки що невідомо”, – сказав Погорілий.

За його словами, якщо росіянам вдасться захопити Красногорівський вогнетривкий завод, то витіснити їх звідти буде важко.

“Зараз бої тривають здебільшого на околицях південних і східних, де вони пробують пробиватися із величезною кількістю своїх ресурсів, які вони не шкодують, зокрема піхоту. Українські військові тримаються, контролюють ситуацію”, – наголосив Погорілий.

Протягом минулої доби на фронті відбулося 94 бойові зіткнення.

Загалом ворог завдав 12 ракетних та 76 авіаційних ударів, здійснив 83 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. Про це вранці 27 квітня повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Read Previous

Євробачення 2024: букмекери оновили прогноз

Read Next

ЯКОВЕНКО: ВПЕРШЕ! Розкрили СПРАВЖНІЙ діагноз КАДИРОВА. Знайшли НОВОГО лідера ЧЕЧНІ. Хто ВІН?

Most Popular