Синоптикиня сказала, де чекати дощу

2 травня в Україні буде й надалі сонячно та тепло.

Максимальна температура повітря впродовж дня становитиме +21…26°С, повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

“Ніч іще приємно свіжа, +8…13 градусів, і така синоптична ситуація чи не найкомфортніша в році – і тепло, і вночі навіть можна спати з відкритими кватирками. Антициклон впевнено розташувався в Україні, тому й сухо, хіба що завтра на Сумщині та Харківщині є ймовірність періодичних короткочасних дощів. У неділю, на Великдень, у денні години пройдуть короткочасні дощі з грозами у північних областях, на заході, у центральній частині та на Харківщині. На півдні, на Луганщині та Донеччині опадів не передбачається”, – написала вона.

У Києві в четвер також світитиме сонце. Максимальна температура повітря становитиме +22…24°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики оновили прогноз на середу

У святкову неділю в Києві вночі без опадів, вдень – дощ та гроза. Найближчими днями буде переважно тепло, хіба в суботу трохи посвіжіє.

“Чудові теплі дні, багато роботи перед Великоднем, чистити треба себе від надмірного й непотрібного, домівки від зайвого мотлоху, країну від російського агресора, словом, є чим зайнятися кожному на своєму місці”, – додала Діденко.

Пилові бурі почали накривати ті регіони, де раніше про них практично не знали. Такі бурі стають усе частішими і ситуація лише погіршуватиметься із часом, пише The Telegraph.

Read Previous

На Запоріжжі побудують п’ять підземних шкіл

Read Next

36-річна Санта Дімопулос стала студенткою: зірка обрала нетипову професію

Most Popular