“Армії РФ в місті немає”: в ЗСУ розповіли про ситуацію навколо Часового Яру

Українські військові контролюють ситуацію навколо Часового Яру.

Активні бойові дії тривають цілодобово, однак російських окупантів у місті немає. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник ОСУВ “Хортиця” Назар Волошин, передає Gazeta.ua.

“Сили оборони контролюють обстановку. За минулий тиждень і на сьогодні ситуація навколо міста не змінилася, активні бойові дії тривають вдень і вночі. Однак російська пропаганда періодично робить інформаційні вкиди, що їхня армія вже увійшла у місто”, – повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головком ЗСУ: ворог зосередився на двох напрямках

Однак, запевнив Волошин, жодних територіальних успіхів ворога там останні дні немає.

“Російської армії в місті немає”, – розповів Волошин.

Він також спростував інформацію з мережі про те, що ЗСУ нібито підірвали міст через канал Сіверський Донець – Донбас.

“Навпаки, наші підрозділи відбудовують той міст, щоб мати шляхи сполучення. І коли йшов процес, і наша вантажівка привезла будівельні матеріали, по ній влучив FPV-дрон. Ніхто не загинув, вантажівку було пошкоджено. ЗСУ контролюють ситуацію і на тому напрямку”, – зазначив речник.

Збройні сили України на півдні розширили позиції на лівому березі Херсонської області, а також відновили на Донбасі позиції в Невельському біля Авдіївки.

Окупанти водночас тиснуть на багатьох напрямках, свідчать свіжі карти Інституту вивчення війни (ISW). Росіяни змогли просунутися під Куп’янськом.

Read Previous

Сі Цзіньпін підтримує мирну конференцію, яка буде визнана РФ і Україною

Read Next

Смужки тканини замість білизни: 10 відвертих фото українок цього “хтивого понеділка”

Most Popular