Суне похолодання до -13°C: назвали дату

Температура повітря протягом дня четверга коливатиметься у межах +2…-3°C.

У західних та північних областях очікується некомфортний північно-західний вітер з поривами, повідомляє синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

“Україна отримає від атмосфери всього потроху. На Заході, Півночі йтиме сніг. На Миколаївщині, у Дніпрі з районами, на Запоріжжі, у Криму, на Луганщині та Донеччині – мокрий сніг та дощ. У центральних областях, на Одещині, Херсонщині, Сумщині, Харківщині – без істотних опадів. На дорогах або “каша”, або ожеледиця”, – ідеться у повідомленні.

На Півдні та в східних областях буде завтра найтепліше, +2…6°C.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну йдуть нічні морози й потужні опади

У Києві 3 лютого періодично йтиме сніг. На дорогах ожеледиця. Поривчастий північно-західний вітер. Найближчої ночі -2…5°C, завтра вдень у столиці від +1…-2°C.

З найближчої перспективи найхолоднішими очікуються ночі 4 та 5 лютого, -5…13°C.

“Далі знову градуси підтягнуться ближче до нуля. Отже, розраховуйте на сиру, переважно хмарну погоду, зі стрибком до нічних морозів у п’ятницю та суботу”, – додала синоптикиня.

Середня місячна температура по Україні у лютому 2022 року очікується в межах 0…-5°C. На півдні Одещини та в Криму до +1°C. Це близько до кліматичної норми.

Місячна кількість опадів очікується 22-40 мм, в Карпатах, на Закарпатті та горах Криму 52-75 мм, що у більшості західних та південно-західних областей менше за норму. На решті території країни – у межах норми.

Read Previous

Бензин та дизпаливо в Україні рекордно подорожчали

Read Next

Українці зі своїх кишень виплатили 2,5 млрд кредитів за держкомпанію

Most Popular