“Я помилився” – президент CNN звільнився через роман із колегою

Президент американської телекомпанії CNN Джефф Цукер подав у відставку через приховування роману зі своєю колегою.

Про це йдеться в заяві телеканалу від 2 лютого.

Цукер заявив про відставку за два місяці після того, як він звільнив ведучого CNN, брата ексгубернатора Нью-Йорка Кріса Куомо. Його запідозрили у використанні своїх журналістських зв’язків, щоб допомогти брату Ендрю захиститися від обвинувачень у домаганнях.

“У межах розслідування перебування Кріса Куомо на CNN мене запитали про стосунки з моєю найближчою колегою, з якою я працював понад 20 років. Я визнав, що стосунки розвивалися останніми роками. У мене вимагали розкрити, коли вони почалися, але я цього не зробив. Я помилився. У підсумку я сьогодні подаю у відставку”, написав Цукер в електронному листі колегам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц із коханкою покінчили життя самогубством

Телеканал повідомив, що Цукер мав роман із віцепрезидентом і директором із маркетингу Елісон Голлуст, яка залишиться працювати на телеканалі. Обоє були розлучені.

Цукер і Голлуст почали працювати разом на NBC 1998 року. Вони разом піднялися по службі в телевізійній мережі. Коли Цукер приєднався до CNN, Голлуст була однією з перших найнятих працівників, повідомив телеканал.

“Ми з Джеффом були близькими друзями і професійними партнерами понад 20 років. Наші стосунки змінилися під час пандемії. Я шкодую, що ми не повідомили про це у потрібний час”, сказала Голлуст.

Телеканал CNN позначив українське місто Харків як територію Російської Федерації під час сюжету. Він був присвячений ескалації на українському кордоні та російськими навчаннями Південного округу. Відео тривало 20 с. Під час його трансляції у правому верхньому куті був напис “Харків, Росія”.

Read Previous

Протягом 25 років: Бекхем розсекретив, яку страву їсть Вікторія щодня заради стрункості

Read Next

Від отруєного кокаїну померли 20 людей, ще понад 50 — у лікарні

Most Popular