Протягом 25 років: Бекхем розсекретив, яку страву їсть Вікторія щодня заради стрункості

Зіркове подружжя Девід і Вікторія Бекхеми разом понад 25 років. Британські футболіст і дизайнерка разом виховали чотирьох дітей, а зараз готуються до весілля старшого сина.

Та спортсмен зізнався, що в їхньому подружньому житті дещо залишається незмінним – харчові звички його коханої. Цим поділився Девід у подкасті the River Cafe Table 4.

“Я насправді дуже емоційний стосовно їжі та вина. Коли куштую щось хороше, я хочу, аби всі спробували це. Але на жаль, я одружений з тією, яка їсть одне і те ж останні 25 років”, – розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гречка і біг: 55-річна Сумська розсекретила, як тримає тіло в тонусі

За його словами, від того дня, як пара познайомилася, Вікторія їсть лише овочі на пару та рибу на грилі.

“І дуже рідко відійде від цих страв. Єдиний раз, коли вона їла те саме, що було у моїй тарілці, був під час її вагітності Харпер. І це було неймовірно. Той вечір один із моїх найулюбленіших”, додав він.

Вікторія Бекхем разом з родиною проводила канікули у Флориді. На світлинах позувала з чоловіком Девідом та дітьми – Харпер, Бруклін, Ромео та Круз. Також на сімейному відпочинку були її батьки, племінниця Ліббі Адамс та кохані Ромео й Брукліна – Мія Ріган та Нікола Пельтц.

Read Previous

США почали перекидати свої війська до Європи

Read Next

“Я помилився” – президент CNN звільнився через роман із колегою

Most Popular