“Я гей? Бабій? Було образливо, я сміявся” – Зібров відверто розказав про Insta-залежність та ставлення до хейтерів

Співак Павло Зібров, який емоційно описав секс із дружиною, зізнався, на кого підписаний у Instagram та чиї фото любить роздивлятися.

Артист розповів, що має залежність від соціальної мережі і називає Instagram “заразою”. Деталями віртуального життя виконавець поділився у програмі “Зірковий шлях”.

“Якщо гарні дівчата, чого б не подивитися на них? (Дженніфер – Gazeta.ua) Лопес, наприклад, її форми…Вони мені подобаються, я все-таки не тільки артист, я чоловік, мужчина. Отак дивишся на них, і вони викликають емоції такі, правильні емоції, чоловічі емоції”, – каже Зібров.

Крім цього і самому співаку часто надсилають пікантні фото в приватні повідомлення. Та артист звик фільтрувати і еротику і закиди хейтерів.

ДИВІТЬСЯ ФОТО: “Поцілунок з коханцем” – Сумська показала фото 31-річної давнини

“Якось написали, що я гей. Я думаю: я – гей? Голова партії шанувальників жінок України? Бабій? Це приємніше, коли бабієм називають, а не геєм. Оце було образливо, я сміявся”, – пояснив музикант.

Зібров не приховує, що користується фотошопом.

“Ну, якщо, чесно кажучи, ти недоспав або перепив, і в тебе якісь проблеми під очима, мішки, або очі не дуже відкриті, можна трошки фотошопити, безумовно. Бо я артист, і незвично дивитися на артиста припухшим якимось і страшним”, – підсумував артист.

Співак Павло Зібров привітав із 25-річчям доньку Діану. Виконавець поділився архівними фото з іменинницею в Instagram. “Сьогодні, 21 лютого, у нашій родині велике свято – 25 років тому народилася дочка Діана, наше щастя, надія і велика любов”, – написав зірковий батько.

Read Previous

Що фотографували російські окупанти на Галичині – добірка архівних світлин

Read Next

Мешканців Щастя хочуть евакуювати: назвали дату

Most Popular