Загарбники на Херсонщині вирішили “купити” голоси для псевдореферендуму

Для організації так званого референдуму в Херсонській області загарбники намагаються купити “голоси” місцевих мешканців.

Російські окупанти пропонують жителям тимчасово захопленої Херсонщини 10 тис. рублів за “голос”, повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація.

“Окупанти хочуть купити голоси перед фейковим референдумом. На території області відкривають дедалі більше установ, де всім охочим обіцяють надати матеріальну допомогу в 10 тис. рублів”, ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер розповів про плани окупантів провести в Мелітополі “референдум удома”

Водночас російські загарбники шукають приміщення для проведення псевдореферендуму й створюють пропагандистські засоби масового інформування.

Також російська армія посилює терор і фільтраційні процедури в Херсонській області через підготування до “референдуму”.

Російські окупанти готують на 11 вересня псевдореферендуми на тимчасово захоплених територіях у Херсонській і Запорізькій областях.

11 липня президент країни-агресорки РФ Володимир Путін підписав указ про спрощення набуття російського громадянства для всіх громадян України.

У Херсонській області окупанти вигадали черговий спосіб нав’язати українцям російські паспорти. Загарбники вирішили видавати номерні знаки, але лише людям з паспортами Російської Федерації.

Read Previous

Сенатори США закликають Байдена оголосити Росію спонсором тероризму

Read Next

Гороскоп на 8 серпня: чим цей день важливий для України й українців

Most Popular