Гороскоп на 8 серпня: чим цей день важливий для України й українців

8 серпня боріться зі шкідливими звичками, зайвою вагою і лінню. Закінчуйте стосунки, які розчарували. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Це несприятливий період для ухвалення серйозних рішень, – говорить астрологиня. Прощайтеся з тими, хто завдав багато болю. Робота триватиме мляво. Хочете прожити цей день без втрат і збитків, краще піти у відпустку й провести час у родинному колі. Нарешті зрозумієте, хто друг, а хто ворог. Багато хто повертатиметься додому з-за кордону. Це особливий період для України й українців. Приєднатися до боротьби має кожен. Допомагайте волонтерам, підтримуйте родини воїнів, які загинули чи перебувають у полоні, долучайтеся до збирання коштів на потреби війська”.

Овен

Пильнуйте гаманець і курс валют. Коханим хочеться обіймів і смачненького. Не втомлюйте їх розмовами про високі матерії.

Телець

Не беріть у банку гроші під заставу майна. Повернути їх вчасно не зможете. Відмовтеся від спроб будь-що сподобатися коханим. Свою долю зустрінете пізніше.

Близнюки

У скруті покладайтеся на друзів. Вони нададуть матеріальну підтримку. Партнери знов зможуть закохати вас у себе. Влаштуйте романтичний вечір.

Рак

Відчуватиметься втома. Побудьте на самоті. Зустрічі не принесуть особливих вражень. Важко буде виконати всі фінансові зобов’язання. Проблеми виникатимуть через необов’язковість партнерів.

Лев

Робити великі грошові перекази й давати завдаток не час. Краще віддайте частину заробленого на потреби армії. До супермаркету ідіть зі списком потрібних товарів, щоб не витратити зайвого.

Діва

Говорити з керівництвом про підвищення заробітку не слід. Розраховуйте на наявні гроші. Залицяння неприємної вам людини дратуватимуть. Поки краще відмовитися від операцій на очах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Хоч би що планували окупанти” Зеленський показав життєствердні фото українців

Терези

Постійно відчуватиметься брак коштів попри збільшення заробітку. Допоможіть знайомим подолати родинний конфлікт. Вислухайте й підтримайте друзів.

Скорпіон

Купувати товари на виплат не варто. Шукати пригод теж. Нагадають про себе старі борги. Знайдіть спосіб розрахуватися з ними.

Стрілець

Вирушати в подорож не на часі. Вона обійдеться надто дорого. Партнери виявлятимуть ініціативу. Не залишайтеся безпристрасними. Вечір обіцяє бути цікавим.

Козеріг

Присвятите коханим багато уваги. Лише не забувайте про власні справи. Перевтома й підвищення артеріального тиску можуть спричинити носову кровотечу.

Водолій

Не давайте людям у користування свої речі. Їх можуть зіпсувати. Партнери не відповідатимуть вашим вимогам. Не ображайте їх зневажливим ставленням.

Риби

Фінансові операції будуть проблематичними. Не женіться за надприбутками. Частину грошей заощадьте.

У понеділок, 8 серпня, найспекотнішим буде схід України. Дощі з грозами пройдуть на Сумщині й у Карпатах.

Read Previous

Загарбники на Херсонщині вирішили “купити” голоси для псевдореферендуму

Read Next

На півдні гаряче: ЗСУ точним вогнем відкинули окупантів назад

Most Popular