Південний фронт: у Генштабі розповіли про поточну ситуацію

На Південнобузькому напрямку, з метою сковування дій українських підрозділів, російський ворог обстрілював позиції Сил оборони та обʼєкти цивільної інфраструктури в районах населених пунктів Українка, Посад-Покровське, Лупареве, Степова Долина, Новогригорівка, Веселий Кут, Широке, Кобзарці, Кавказ, Біла Криниця, Лепетиха, Тополине, Іванівка, Потьомкине та Трудолюбівка.

Противник також завдав на півдні авіаційних ударів поблизу Осокорівки, Андріївки, Благодатного, Новогригорівки та Мирного, повідомили вранці 12 серпня у Генеральному штабі Збройних сил України. Ворог вів повітряну розвідку безпілотниками.

“На Новопавлівському та Запорізькому напрямках росіяни обстріляли райони населених пунктів Мала Токмачка, Малинівка, Лук’янівське, Гуляйполе, Щербаки, Володимирівка, Богоявленка, Новоданилівка, Оріхів, Новопіль, Новосілка та Залізничне. Ворог завдав авіаударів неподалік Вугледара, Малих Щербаків та Новомихайлівки”, ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля українських берегів побільшало ворожих ракетоносців ВМС

Корабельне угруповання противника основні зусилля зосереджує на веденні розвідки, блокуванні цивільного судноплавства в північно-західній частині Чорного моря та ураженні військових об’єктів і елементів інфраструктури в глибині території України.

“В готовності до застосування крилатих ракет морського базування “Калібр” перебувають два їхніх носії”, звітує Генштаб.

11 серпня окупанти провалили штурм в напрямках Мар’їнки та Пісків на Донеччині, ЗСУ завдали їм значних втрат. Також провалили штурм на інших напрямках.

Російські окупанти вчора зазнали втрат і відійшли на півдні. Ворог намагався штурмувати в напрямку села Павлівка.

Минулого тижня у тимчасово окупованому Херсоні пролунали вибухи. Їх було чути поблизу Антонівського моста.

Четвертий вечір поспіль лунали вибухи у тимчасово захопленому росіянами Мелітополі.

Read Previous

Окупанти частково мають успіх у напрямку Горлівка – Зайцеве. На інших тікали із втратами

Read Next

У Брянській області окупанти посилюють безпеку на кордоні – Генштаб

Most Popular