Жданов розповів про найбільший страх російського командування

Командування російської армії катастрофічно боїться переходу в оборону.

Тоді пропадає мотивація. Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов.

“Питання стійкості російської армії величезне питання… Чи готовий російський солдат сьогодні вмирати за український Херсон? Російське командування катастрофічно боїться переходу в оборону. Вони розуміють, що оборона для них це смерть. Поки вони наступають, захоплюють і грабують, є стимул, є якась ідея йти вперед… Але як тільки вони сідають в оборону, у російської армії взагалі будь-яка мотивація пропадає”, – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Наша авіація там добре працює” – Жданов проаналізував ситуацію на Херсонщині

Жданов не виключає, що окупанти можуть відступити.

“Якщо вони готові вмирати за нашу землю, значить, вони будуть оборонятися… А якщо вони не готові, то вони можуть просто відступити. Такі приклади ми вже знаємо”, додав експерт.

Військове керівництво окупантів залишило Херсон. Про це сказав заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський.

У російських окупантів в районі Херсона не існує жодного безпечного логістичного маршруту. Також у загарбників дуже поганий моральний стан.

“Вони розуміють, що всі їхні сценарії, які вони запланували для Херсонської області, не реалізуються. Не вийшло нічого зараз, нічого не вийде і в майбутньому. Підтримки населення немає. А на тлі постійних успіхів ЗСУ ще й військове керівництво залишило Херсон”, сказав Соболевський.

Read Previous

Салюти і петарди заборонять: Верховна Рада зробила перший крок

Read Next

Путін намагається спотворити цілі РФ у війні в Україні – ISW

Most Popular