Порізала вени – як російські жінки “повертають” чоловіків з війни

Родичі російських окупантів, які воюють в Україні вже доведені до самогубства.

Так, дружина одного з військових по телефону похвалилась чоловікові, що різала собі вени, щоб його повернули із фронту. Фрагмент бесіди перехопило і оприлюднило Головне управління розвідки Міноборони України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Це не “спецоперація”, тут м’ясо, нас на шматки” російський окупант подзвонив сину

Свій вчинок жінка пояснила тим, що з війни повертають тільки 200-х, 300-х, або якщо у військового хтось помре вдома. Принаймні, так їй сказало “начальство”.

“Мене все одно звідси не виведуть, навіть якщо ти таке зробиш. Не виведуть, у нас керівництво дурне”, сказав росіянин.

Він зізнався, що в наряді стоїть п’яним, просив жінку нічого з собою не робити. Лякав, що також застрелиться, навіть автомат перезарядив.

“Награвся я вже у війнушку… Тут уже всі до такого відчаю доходять, що підуть скоро і кинуть командиру полку нашого гранату в окоп. Він не поспішає з виходом звідси. Бо знає, що в Калінінграді йому пиз*а. Бо керівництво Балтійського флоту завело на нього дві кримінальних справи”, розповів окупант.

Раніше ГУР опублікувало телефонну розмову російського окупанта у Херсонській області, який розповів матері про великі втрати і смерті.

Небажання воювати в Україні зростає серед лав російських окупантів. Водночас у армії Російської Федерації не рахуються із думкою солдатів, заявили в Головному управлінні розвідки при Міністерстві оборони.

Втрати російських окупантів в Україні на 29 серпня становлять 47,1 тис. осіб. За добу аж 350 росіян поповнили лави 200-х.

Read Previous

“Блискучий шанс повертати території” – ЗСУ прорвали лінію оборони росіян під Херсоном

Read Next

У Миколаєві повністю припинили водопостачання: що сталося

Most Popular