Кабмін розширив можливості для ветеранського підприємництва

Кабінет міністрів України розширив можливості для ветеранського підприємництва.

Уряд вніс зміни до функціонування Українського ветеранського фонду. Про це йдеться у повідомленні пресслужби Міністерства у справах ветеранів.

“Ухвалені зміни відкривають нові можливості для ветеранського підприємництва та ветеранських ініціатив, розвитку яких сприяє Український ветеранський фонд, що діє при Мінветеранів. По-перше, ми зможемо надавати мікрофінансування не лише з числа ветеранів і членів їхніх сімей внутрішньо переміщених осіб. А по-друге, ми зможемо фінансувати конкурсні програми”, зазначили на сайті.

Фонд також зможе використовувати бюджетні кошти для надання підтримки не лише ветеранам-діючим військовослужбовцям та членам їхніх сімей, які захищають Україну в лавах Збройних сил України. Також і тим, хто служить в інших військових формуваннях, створених відповідно до чинного українського законодавства, зокрема й добровольчих формуваннях територіальних громад.

Ветерани та їхні сімʼї можуть отримати фінансову підтримку власної справи в розмірі до 20 тис. грн. Ті, хто правильно заповнить заявку, завантажить увесь пакет документів разом із чеками на купівлю або видатковою накладною, зможуть отримати відшкодування впродовж 10 днів.

До державного бюджету України надійшли $3 млрд гранту від Сполучених штатів Америки. Це перший транш із запланованих, повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Read Previous

У Миколаєві повністю припинили водопостачання: що сталося

Read Next

⚡️ЗЕЛЕНСЬКИЙ присвоїв почесні звання 5 бригадам і ракетному полку ЗСУ

Most Popular