Розбиті будинки та дитсадок ‒ наслідки російських обстрілів Донеччини на фото

Минулої доби росіяни обстрілювали житлові квартали населених пунктів Донецької області.

Зокрема, на Волноваському напрямку вдарили по Вугледару. Там пошкоджено щонайменше вісім будинків. Обійшлося без жертв, повідомив вранці 5 грудня у Telegram голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

На Донецькому напрямку під обстріли потрапили Курахове та Гостре.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти ракетами обстріляли Краматорськ: які наслідки

“Там пошкоджено дитсадок, чотири багатоповерхівки та сім приватних будинків. В Авдіївці протягом ночі були поодинокі прильоти по старій та центральній частині міста. Інформація про постраждалих не надходила”, ‒ зазначив Кириленко.

Ворог також обстріляв центр Бахмута. Пошкоджено адмінбудівлю, гуртожиток, житловий будинок та господарчі споруди.

“Ще два будинки пошкоджено у Костянтинівській громаді. Також обстріли зафіксовано на околицях Соледарської та Часовоярської громад. Без жертв. На Лисичанському напрямку знову були численні обстріли Торського і Зарічного. Наслідки встановлюємо”, ‒ додав Кириленко.

Загарбники у ніч на 4 грудня продовжували бити по лінії фронту від Курахівської до Лиманської громад Донеччини. Одну людину росіяни поранили в Кураховому. Під обстрілами також були Мар’їнка й Георгіївка. Там обійшлося без жертв.

Російські загарбники не припиняють обстрілювати з танків, мінометів та усіх видів артилерії прифронтові населені пункти України. На деяких напрямках ворог веде оборону, повідомляє вранці 5 грудня Генеральний штаб Збройних сил України.

Read Previous

Мера Миколаєва запитали про конфлікти з Кімом

Read Next

У Швеції вбили чеченського блогера, який критикував Кадирова – ЗМІ

Most Popular