Лавров завів пісню про владу “неонацистів” в Україні: Подоляк відреагував

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що український народ “буде звільнено від неонацистських правителів”.

Йому відповів радник глави Офіса президента Михайло Подоляк, який заявив, що головного “дипломата” країни-окупанта виправить лише трибунал. Подоляк написав у Twitter, що дикість російських заяв уже не викликає у світі подиву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На зустрічі з Путіним були фейкові матері мобілізованих: активістки і чиновниці

“Суб’єкт Лавров, який бере участь у воєнних злочинах і зневажає міжнародне право, говорить про знищення демократично обраного уряду та поневолення народу іншої країни. Виражені кримінальні нахили виправить лише трибунал”, заявив радник голови ОП.

Російські пропагандистські ресурси 26 листопада поширили заяву Лаврова, який сказав, що український народ “буде звільнено від неонацистських правителів, оскільки він заслуговує жити у дружбі та процвітанні поряд зі слов’янськими братами”.

Виступ міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова під час саміту країн “Великої двадцятки” був сповнений брехні та пропагандистських штампів про Україну.

Саміт G0 відбувся 1516 листопада на острові Балі в Індонезії. Враженнями від виступу Лаврова поділився посол України в Індонезії Василь Гамянін в інтерв’ю “Главкому”.

Read Previous

Зеленський відкрив ще одну табличку на Алеї сміливості. Хто удостоївся після Шона Пенна

Read Next

Багатодітна Мадонна поділилася рідкісними сімейними фото

Most Popular