Гарні новини з фронту: ЗСУ підсмажили окупантів на Запоріжжі

За минулу добу підрозділи Збройних сил України на Донбасі відбили атаки російських загарбників в районах населених пунктів Червонопопівка Луганської області, а також Соледар, Опитне, Невельське, Красногорівка та Мар’їнка на Донеччині.

Противник продовжує зазнавати втрат, повідомив Генеральний штаб ЗСУ вранці 3 грудня. У місто Токмак Запорізької області прибули до лікарень більше 10 автомобілів із пораненими військовослужбовцями та тілами мертвих окупантів.

“Авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала 17 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також три удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів противника”, ‒ ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще одна країна вдарила санкціями по Ірану за допомогу РФ

За минулу добу наші воїни збили ворожий вертоліт та шість безпілотників типу “Орлан-10”.

Українські ракетники та артилеристи водночас уразили п’ять пунктів управління, два склади боєприпасів, 11 районів зосередження особового складу і ОВТ, а також чотири інші важливі об’єкти російських окупантів.

Українські бійці 2 грудня завдали потужних ударів по ворогу на південному напрямку. Впродовж доби окупанти втратили три склади з боєприпасами. Один із них у Каховському районі Херсонської області. Два ‒ в Запорізькій області: у Василівському та Бердянському районах.

Read Previous

Загроза ракетних ударів по всій території України зберігається ‒ Генштаб

Read Next

У Держдепі США роз’яснили слова Байдена про переговори з Путіним

Most Popular