Побиті вікна та п’ятиметрові вирви: показали наслідки удару РФ по лікарні в Харкові

Російські загарбники вночі 27 квітня вдарили ракетами по Салтівському району Харкова.

Ворог поцілив по території лікарні. Поранено одну з пацієнток, їй уламками скла посікло голову. Про це повідомляє Суспільне Харків.

Росіяни вдарили двома ракетами. На місці влучань видно вирви глибиною у понад п’ять метрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракетний удар по Україні: Польща двічі за ніч піднімала в небо авіацію

У поліції Харківщини зазначили, що, за попередніми даними, ворог обстріляв медзаклад з РСЗВ С-300. Поранена жінка 1970 року народження.

“Внаслідок обстрілу пошкоджені будівля медзакладу, яка не експлуатувалась, харчоблок і корпус, в якому на момент влучання перебувало 60 пацієнтів та п’ять працівників лікарні. Пацієнтів з потрощених приміщень перевели в інші корпуси”, – йдеться у повідомленні поліції.

За словами медсестри Вікторії Беляєвої, перевести пацієнтів в укриття не встигли. Адже перший удар відбувся менш аніж за хвилину після оголошення повітряної тривоги.

“Вдарили ракетою, повилітало скло. Було дуже страшно, за хворих, за себе. Б’ють по цивільних об’єктах. Пацієнти вибігли в коридор, молодці. Лягли на підлогу. Перелякалися, кричали. Психіатрична лікарня, люди з психічними захворюваннями. Їм дуже важко. Попадали, обійнялися”, – розповіла медсестра.

Російські терористи вночі проти 27 квітня запустили ракети по території України. Вони постійно маневрували та змінювали напрямки. У Дніпрі пролунали вибухи. У місті було видно задимлення.

Ракети також прямували у західні регіони. Вибухи, зокрема, чули на Львівщині.

Read Previous

😲Послухайте! РОЗЛЮЧЕНІ росіяни НАЇХАЛИ на мера Орська (ВІДЕО) Путіну поставили ДИВНЕ запитання

Read Next

Лазарева субота-2024: що важливо зробити напередодні Вербної неділі

Most Popular