Зброя і самозахист: ведучі Хамайко і Шовкопляс пройшли тренінг військової підготовки

Телеведучі Валентина Хамайко та Неля Шовкопляс завершили курс військового підготовки. Тепер вони вміють захищати себе і близьких під час російської агресії проти України.

Треніг, який тривав два тижні, проводила фітнес-тренерка Ксенія Літвінова. Ведучі разом з іншими студентами освоювали елементи самозахисту, вчились володінню та техніці безпеки роботи зі зброєю.

Також Хамайко і Шовкопляс проходили базовий курс із надання першої невідкладної допомоги. А ще вчилися розпізнавати вибухово-небезпечні предмети з рятувальниками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Pozitiff звернувся з матюками до росіян у потужному кліпі на пісню “Ничего личного”

“Ми живемо в країні, де щодня лунає повітряна тривога, де кожен може опинитися в зоні жахливого лиха і ти будеш потребувати допомоги чи від тебе буде залежати життя тих, хто поруч. Курс став для мене базою знань з якими я, як цивільна людина, мама, почуваюся впевненіше”, поділилась Хамайко.

Шовкопляс зазначила, що цивільні українці обов’язково мають бути підготовлені і готові до будь-чого.

“Ми маємо бути добре підготовлені, як той самий Ізраїль. Мені сподобалась робота зі зброєю. Тому що тренінг з парамедицини я вже проходила, коли була на заході Україні, а зараз лише оновила знання. А безпечне поводження зі зброєю це ціла наука, цьому треба вчитися і я б хотіла ще для себе попрацювати”, сказала вона.

Фронтмен гурту “Бумбокс” Андрій Хливнюк опублікував фото до й після повномасштабної війни Росії проти України. Співак, який служить у патрульній поліції, порівняв свої знімки, зроблені до 24 лютого й під час захисту країни.

На першому колажі Хливнюк позує в джинсах, футболці з принтом і шапці. Тепер же артист постійно у військові формі.

Read Previous

Не гратимуть на руку Путіну: у Німеччині висловилися про долю “Північного потоку-2”

Read Next

Українські захисники похвалилися успіхами на півдні

Most Popular