На кого чекає доленосна зустріч і фінансовий успіх у перші вихідні зими – гороскоп на 3-4 грудня

3-4 грудня таланитиме оптимістам. Не чекайте доброго настрою. Створіть його самі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Ці дні обіцяють бути веселими, – говорить астрологиня. Більше часу проводьте на свіжому повітрі. Активні види відпочинку підійдуть якнайкраще. Катайтеся на ковзанах, з’їжджайте з гірки. Невеликі подорожі й поїздки будуть цікавими. Але траплятимуться затримки в дорозі. Врахуйте це. Виїжджайте з дому із запасом часу. Не відмовляйтеся від запрошення на дружню вечірку. Там на вас чекають приємні сюрпризи. Гіпертонікам варто слідкувати за самопочуттям. Підвищується метеозалежність. Може непокоїти головний біль. Майте під рукою таблетки. Бережіть голову від травм. Не слід купувати нового одягу чи взуття. Придбані речі не носитимуться. Доленосна зустріч чекає на Тельців і Терезів. Фінансовий успіх зірки обіцяють Овнам, Левам і Козерогам”.

Овен (21 березня 20 квітня)

Приємно потішать сезонні розпродажі. Купуйте за зниженими цінами кондиціонери, газонокосарки і сушки для овочів. Добре продумайте, які таланти бажаєте розвинути. Вдасться знайти хорошого тренера чи репетитора.

Телець (21 квітня 20 травня)

Добре обдумайте кожне рішення. Зараз не варто вкладати кошти у нерухомість. Особливо якщо йдеться про новобудови. Ключі від квартири отримаєте через кілька років, бо будівництво затягнеться.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Якщо зараз ви керуєте ситуацією, то з наступного тижня інші керуватимуть вами. Використайте нагоду досягти своєї мети. Працюйте наполегливо. Закохаєтеся у людину, яка принесе неприємності. Це час невдалих зустрічей і знайомств.

Рак (22 червня 22 липня)

Планів вдосталь, але сил забракне, аби втілити їх у життя. Не спішіть приписувати собі діагнози. Просто втома взяла гору. Набридло миритися зі скромними заробітками? Змініть роботу і грошей у кишені стане більше. Не несіть напругу додому. Залиште клопоти за порогом. Пригорніть коханих і зізнайтеся, як сильно їх любите.

Лев (23 липня 23 серпня)

Краще провести вихідні на дивані чи в гостях. Зараз не варто купувати автомобілі. Це час особливих зустрічей. Познайомитеся із родичами, про існування яких не здогадувалися. Заводити собаку краще у суботу.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Усі неприємності на кінчику вашого язика. Прикусіть його, коли захочете когось звинуватити. Виграє той, хто промовчить. Не руйнуйте свого щастя сумнівами. Відкиньте заздрощі і ревнощі. Частіше дивіться у вічі коханим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мокрий сніг і дощ прийде в один регіон України: прогноз на 3 грудня

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Це час внутрішньго переродження. Не варто боротися за те, що саме прийде вам у руки в кінці місяця. Просто наберіться терпіння і зачекайте. Перехід на нову посаду не виправдає сподівань. Оточуйте себе приємними людьми. Листуйтеся з друзями дитинства.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Беріться за справи, які приносять задоволення. Від цього виграєте ви та сімейний бюджет. Шукайте розраду в улюблених книгах і серіалах. Радійте успіхам близьких. У них настає зірковий час. Додайте їм натхнення і сили своїми компліментами.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Гостро відчуватиметься самотність. Заздритимете тим, у кого є сім’я. Зареєструйтеся на сайті знайомств. Кортітиме солоденького. Приготуйте торт, який не потребує випікання.

Козеріг (22 грудня 20 січня)

Стежте за курсом валют. Не спішіть під час торгівлі. Легко буде як заробити, так і втратити. Не втручайтеся у життя підлітків. Краще підтримайте їхній вибір і прислухайтеся до побажань.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Придбана у вихідні техніка швидко зламається. Партнери підсвідомо шукатимуть приводу до сварки. Не час думати про розлучення. Мало кому вдасться знайти свою половинку. Новий роман принесе зайві хвилювання.

Риби (21 лютого 20 березня)

Колеги та знайомі довірятимуть вам більше, ніж кохані і друзі. Але чи ви оправдаєте їхні сподівання? Надто боїтеся помилитися, тому рухатиметеся поволі. Не втрачайте віру у власні сили. Радьтеся і прислухайтеся до настанов. Найбільш вдалою буде субота.

Астрологиня приголомшила фінансовим прогнозом на кінець року.У грудні зароблятимете там, де інші не сподівалися. Багато цікавих підказок відшукаєте в соцмережах. Більше читайте й обмінюйтеся досвідом.

Read Previous

США допускають початок нової війни

Read Next

Ворог гатить з танків та артилерії різних видів ‒ що відбувається на фронті

Most Popular