Стало відомо, яка сім’я загинула у вогні внаслідок російського удару по Харкову

Внаслідок атаки російських безпілотників на Харків у ніч против 10 лютого загинула 35-річна Путятіна Ольга Сергіївна, її чоловік та троє їхніх синів.

Жінка була прокуроркою Вовчанського відділу Чугуївської окружної прокуратури. Про це повідомив Офіс генпрокурора, опублікувавши фото жінки, а також її спільне фото з чоловіком та одним із синів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція опублікувала відео перших хвилин після удару РФ по Харкову

Зазначається, що старшому сину Олексію було сім років, середньому Михайлу – майже чотири, а наймолодшому Павлу – лише 10 місяців.

Сімʼя опинилася заручником вогню всередині свого ж будинку.

“Ользі Сергіївні було 35 років. Вона працювала в органах прокуратури Харківської області з червня 2012 року. На цей час перебувала у декретній відпустці”, – сказано також у повідомленні.

У ніч проти 10 лютого росіяни запустили “шахеди” по Харкову. Три дрони влучили у нафтобазу – там стався витік палива, яке розтеклося по вулиці з приватними будинками й вони спалахнули. Пожежа вщент знищила півтора десятка житлових будинків.

Підтверджена загибель щонайменше семи людей. В одному з будинків живцем згоріли двоє молодих батьків і їхні діти семи й чотирьох років та 10-місячне немовля. В іншій оселі загинуло подружжя – паралізований чоловік 66 років і його 65-річна дружина. Пошуки тіла немовляти ще тривають.

Дві жінки 61 та 39 років, а також 45-річний чоловік були поранені.

Read Previous

Генштаб розповів про ситуацію на фронті станом на вечір 10 лютого: ключове зі зведення

Read Next

🔥 Боєць мобільної групи ППО про особливості своєї роботи

Most Popular