Toyota уперше за 15 років анонсувала оновлення позашляховика 4Runner

Японська автомобільна корпорація Toyota після 15 років тиші анонсувала позашляховик 4Runner шостого покоління.

4Runner п’ятого покоління дебютував на виставці в Техасі ще у 2009 році. А 29 березня Toyota опублікувала в Instagram лаконічний допис з шістьма зображеннями.

П’ять демонструють попередні покоління класичного середньорозмірного позашляховика, що виробляється з 1984 року. Підписникам запропонували визначити рік випуску кожної з моделей. Утім особливу увагу привертає шоста світлина – перше зображення позашляховика шостого покоління.

На фото показано синій 4Runner. В кадрі – сріблястий бампер і шматочок задньої фари з боку водія. Видно також номерний знак з написом LUS 282.

Уважні автолюбителі помітили, що шрифт і розташування написів на цьому 4Runner відрізняється від попередників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Renault готує новий бюджетник на заміну Dacia Logan

Прогнозують, що у новому 4Runner Toyota відмовиться від старого чотирьохлітрового двигуна V6 на користь чотирициліндрових двигунів Toyota i-Force та i-Froce Max з турбонаддувом.

Toyota поки що не повідомляє, коли світ побачить новий 4Runner. Спеціалісти припускають, що його можуть представити через кілька місяців.

Продаж можуть розпочати у 2025 чи 2026 році.

Безпілотний електрокар від компанії Apple не з’явиться на авторинку найближчим часом. Компанія повністю згорнула плани зі створення електромобілів (EV) після 10 років роботи над цим проєктом.

Read Previous

Сирський сказав, до чого призвела відсутність боєприпасів

Read Next

🤯СКАБЄЄВУ розірвало через МАЛЮКА! СОЛОВЙОВ “арештував” главу СБУ. Такого студія ще не бачила

Most Popular