У США застрелили чоловіка, який намагався проникнути в офіс ФБР

У Сполучених Штатах Америки озброєний чоловік намагався проникнути в зону огляду відвідувачів місцевого відділення ФБР.

Після того, як спрацювала сигналізація, підозрюваний втік на авто, повідомляє CNN.

“Співробітники ФБР разом із дорожнім патрулем штату Огайо та місцевою поліцією організували погоню. Протягом декількох годин вони переслідували підозрюваного, поки він не зупинився”, ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФБР у будинку Трампа шукало документи про ядерну зброю WP

Підозрюваний дістав зброю і направив її на правоохоронців. Його застрелив один зі співробітників поліції після провалу переговорів про здачу. У загиблого вилучили обценьки та гвинтівку AR-15. Ним виявився громадянин США Рікі Шиффер.

Слідство з’ясовує, чи причетний Шиффер до будь-якого екстремістського угруповання, зокрема, до тих, які підозрюють в участі в штурмі Капітолія 6 січня 2021 року.

Штурм Капітолію у Вашингтоні відбувся торік 6 січня після затвердження Конгресом результатів президентських виборів. Тисячі прихильників Дональда Трампа організували штурм будівлі, внаслідок чого засідання парламентаріїв було перервано. Це спричинило заворушення і прорив поліцейського кордону перед Капітолієм. Під час цих подій загинуло п’ятеро людей, а стосовно самого Трампа розпочали процедуру імпічменту.

Read Previous

Швеція може виробляти зброю для України

Read Next

Вторгнення Путіна відкинуло економіку РФ на роки назад – Bloomberg

Most Popular