Захарова “розганяє” провокаційні заяви про ядерну війну

Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки України зібрав добірку фейків, маніпуляцій і дезінформації, які російські окупанти створили на ранок 28 березня.

Прессекретарка міністерства закордонних справ Російської Федерації Марія Захарова поширила чергову маніпуляцію щодо війни в Україні, повідомила у вівторок пресслужба ЦПД в Telegram.

“В умовах розв’язаної Заходом проти Росії гібридної війни та заявленого наміру завдати РФ стратегічної поразки, розраховувати на повну відсутність військово-технічних контрзаходів Кремля у ядерній галузі було б наївно. Ми залишаємо за собою право робити необхідні кроки щодо безпеки Росії та її союзників”, заявила вона, коментуючи можливе розміщення російської ядерної зброї на території Білорусі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захарова “розродилася” новою брехнею про війну в Україні

Дезінформацію поширив також запорізький колаборант Володимир Рогов:

“Українські військові можуть влаштувати провокації з нагоди візиту генерального директора Міжнародного агентства з атомної енергії Рафаеля Гроссі на Запорізьку АЕС”.

Цитуючи інтерв’ю Дональда Трампа телеканалу Fox News, російські засоби масового інформування поширили чергову маніпуляцію.

“Колишній президент США вважає, що Україна може бути знищена протягом півтора року, якщо не вдасться врегулювати конфлікт”, написали росЗМІ.

25 березня президент країни-агресорки РФ Володимир Путін заявив про будівництво сховища для тактичної ядерної зброї на території Білорусі.

Ядерна зброя у Білорусі нестиме загрозу європейській безпеці, сказав голова дипломатії ЄС Жозеп Боррель.

Також заяви Путіна прокоментували в адміністрації президента США.

Read Previous

Сирський назвав головну мету ЗСУ у битві за Бахмут

Read Next

🔴ЗСУ розповіли про НАЙЗАПЕКЛІШІ бої на фронті / ЗВЕДЕННЯ ГЕНШТАБУ

Most Popular