“Стало страшно за своє життя” – зірка серіалу “Школа” розказала про стосунки з аб’юзером

Українська акторка Ірина Кудашова зізналась, що перебувала у стосунках з аб’юзером.

В програмі “У ліжку” зірка серіалу “Школа” розповіла, що хлопець її принижував і робив боляче. На той момент дівчині було 18 років.

“В мене не було фізичного насилля, але воно було моральне. Але якщо і далі стосунки б продовжилися, то було б фізичне. Хлопець якось сказав: “Якщо ти зараз не заспокоїшся, то я тебе вб’ю”. Мені стало так страшно за своє життя. Я розумію, що людина в пориві агресії може що завгодно зробити. Я плакала, я навіть боялася голосно плакати, щоб він не почув. Потім заспокоїлася, прийшла лягла в ліжко і ніби нічого не було”, – поділилась Ірина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Трінчер випустила кліп з елементами еротики: відео

Додала, що після гіркого досвіду, її наступні стосунки теж були аб’юзивними.

“Були погані стосунки і думаю, що все, наступні будуть кращі. Але ні. Я знову хотіла заслужити кохання, нам відпочинки я постійно вигадувала за свій рахунок, але дорікань було більше. Я захищала його перед батьками, всі бачили, що він до мене дуже погано ставиться. А я його захищала. Я шукала йому роботу, я йому знаходила проекти, я все для нього робила. Це були емоційні гойдалки. Був такий любовний трикутник, як потім виявилось. Пам’ятаю ніч, коли він не виходив на зв’язок один день. Я не сплю, телефон просто кожні 5 секунд набираю, а він просто не захотів зі мною спілкуватися, він поїхав до колишньої”, – підсумувала Кудашова.

Раніе Кудашова опублікувала кадри, на яких постала в образі нареченої. Зірка одягла напівпрозоре мереживне боді та панчохи. Образ доповнила фатою і білими чоботами.

Read Previous

Після аудитів у Міноборони виявили порушень на понад 10 млрд грн – заступник міністра

Read Next

😳Більше МІЛЬЙОНА на ОДНОГО військовослужбовця! Нові ПРАВИЛА мобілізації: ось, ЩО ЗМІНИЛОСЬ насправді

Most Popular